Bábolna Bio siker a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton

A 2010. évben tizenharmadik alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíj Pályázat egyik nyertese a BÁBOLNA BIO Kft. által fejlesztett és gyártott környezetbarát, irtószermentes BioStop® rovarcsapda termékcsalád lett.

A több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező, civil kezdeményezésű pályázati rendszer célja a minőségtudatos szemlélet és a termékbiztonság elterjesztése, mely segíti az értékorientált fogyasztói magatartást. Az emblémájával ellátott termékek és szolgáltatások kifejezik az előírt és önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciákat és többletteljesítményeket a fogyasztók és felhasználók előtt.

A BioStop® termékcsalád napjainkra a rovarirtó szegmensen belül az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává és termékcsoporttá vált Magyarországon. Ennek okai elsősorban a széles termékválaszték (csótánycsapda, légycsapda, élelmiszer molycsapda, ruhamoly csapda, gyümölcslégy csapda), a vásárlók fokozott környezettudatossá válása, az egyszerű használat, a biztos és azonnal ellenőrizhető hatás, valamint a megfelelő csomagolás és az attraktív megjelenés.

A termékcsalád hazai sikere egyben azt is igazolja, hogy Magyarországon is egyre több környezettudatos vásárló van, akik számára a termék hatékonysága mellett fontos a környezeti kockázatok csökkentése is.

A BioStop® márkacsaládba tartozó ragasztós rovarcsapdák nemcsak Magyarországon kerülnek értékesítésre, hanem számos külföldi piacon is. Az irtószermentes termékek iránti kereslet elsőként Európa nyugati felén jelentkezett, de ez a tendencia ma már a környező, kelet-európai országokban is érezhetően növekszik. A BioStop® márkájú termékeket jelenleg a szlovák, román, cseh, szlovén és horvát piacon értékesítjük, de a fő felvevő piacok Ausztria és Németország, ahová az elmúlt években milliós darabszámban szállítottunk irtószermentes ragasztós termékeket, elsősorban élelmiszermoly csapdát, ruhamoly csapdát és gyümölcslégy csapdát.

Bábolna Bio Kft.

 

Telepítsd a Flasht a videó lejátszásához!

Telepítsd a Flasht a videó lejátszásához!