Kártevőirtás társasházak és irodaházak

részére

 

A Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. és jogelődjei  közel fél évszázada 1965 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési szolgáltatást. Vállalatunk valósította meg eredményesen és környezetvédelmi szempontból is kifogástalanul a budapesti, nagykiterjedésű patkány- és csótánymentesítési akciókat.

          

 

Ez a kártevőirtási tevékenység időközben higiénés szolgáltatási tevékenységekkel is kiegészült.

 

Rovarmentesítés

 

Városi környezetben a rovarok közül a csótányok okozzák a legtöbb problémát. A csótányok undort keltenek, számos fertőző betegség terjesztői lehetnek és allergiát okozhatnak. A csótányok ellen az egyéni védekezés általában nem ad megfelelő eredményt. A csótányok biológiájából és az épületek építési módjából adódóan elsősorban a szervezett, az egész épületekre, irodaházakra, lakóházra (lakások, lakóházi közterületek, szemétledobók stb.) kiterjedő és egy időben végzett csótánymentesítés lehet eredményes.

A hagyományos mentesítést kombinált módszerrel, permetezéssel és hidegködképzéses kiűzéssel végezzük. Az esetleg túlélő rovarok, illetve az idő közben kikelő lárvák elpusztítása érdekében a kezelést hat hét múlva megismételjük. Kétszeri kombinált kezelés végzésével hat hónapon át garantáljuk a csótánymentes állapotot.

A csótányok irtását nemcsak a hagyományos permetezéses eljárással, hanem korszerű csótányirtó gélt alkalmazásával is vállaljuk. A géles technológia előnye, hogy az irtást megelőzően előkészület nem szükséges és a gélt olyan rejtett helyekre juttatjuk ki, ahol a takarítást nem akadályozza.

A vérszívó rovarok közül a lakásokban egyre gyakrabban fordul elő korunk egyik kellemetlen kártevője az ágyi poloska. Irtása rendkívül nagy körültekintést és alapos felmérést igényel.

 

Vállaljuk:

lakóházi közterületek, lakóházak csótánymentesítését, a mentesítést követően - ha valamennyi lakásban kezelés történt - kedvező átalánydíjas rendszerben a csótánymentes állapot fenntartását, az ágyi poloska-, bolha-, hangya-, és darazsak irtását.

 

 

Rágcsálómentesítés

 

A rágcsálók (egér,patkány) által okozott gazdasági károk rendkívül jelentősek lehetnek, de nem elhanyagolható a betegségterjesztő szerepük sem. Ezért a rágcsálók folyamatos irtásáról gondoskodni kell. Vállalatunk a legkorszerűbb irtószereket, speciális szerelvényeket alkalmazva maximális biztonsággal végzi a rágcsáló mentesítést, majd ezt követően a rágcsálómentes állapot hosszú távú fenntartását.

 

Tradicionális rágcsálómentesítési tevékenységünk legjobb referenciája az, hogy az 525 km2 alapterületű Budapest teljes területe a világon az egyedüli nagyváros, ahol a patkányok évtizedek óta sem közegészségügyi, sem gazdasági, sem közérzeti problémát nem okoznak

        

Szemétledobó csövek tisztítás

 

A szemétledobó csövek falán megtapadt szennyeződések, a szemétledobó és tároló helyiségek higiénés állapota és kellemetlen szaga sok problémát okoz a lakóközösségeknek. A csövekben megtapadt szennyeződések kedvező feltételeket teremtenek a különböző kórokozók és rovarok elszaporodásához.

A probléma megszüntetése érdekében, Magyarországon immár 20 éve, kifejezetten erre a célra kifejlesztett önjáró célgéppel végezzük a szemétledobó csövek tisztítását, fertőtlenítését.

Az általunk végzett szemétledobó csőtisztítás során a csövek maradéktalan tisztítását a 300 atmoszféra víznyomás és a kellemes citrom illatú speciális mosó- és fertőtlenítőszer biztosítja. Az általunk végzett szolgáltatással hónapokig tartó szag- és dugulásmentes állapotot érünk el.

 

Szellőző rendszerek tisztítása

 

A lakótelepi lakásokban a konyhák, fürdőszobák és a WC-k szellőztetését többnyire központi elszívóval oldják meg. Ezek hatásfokát nagymértékben befolyásolja, hogy az elmúlt évtizedek alatt mennyire szennyeződtek el, rongálódtak meg.

Az épületben található légcsatornákat, elszívó ventillátorokat és szűrő betéteket nagy teljesítményű por elszívóval és különböző kefékkel tisztítjuk. A lakásokban található huzat szabályzókat is tisztítjuk és szakszerűen beszabályozzuk majd a sérült idomokat és alkatrészeket is kijavítjuk. A tisztítást megelőzően és azt követően videó kamerás felvételt készítünk a teljes szellőző rendszerről majd a munkálatok végeztével teljes körű fertőtlenítést végzünk.

 

Madarak elleni védelem

 

A madarak (galambok, verebek, stb.) eredeti életterüket megváltoztatva egyre inkább emberlakta környezetben, az épületeken, vagy azok közvetlen környezetében telepednek le. A galambok az ürülékükkel az épületeket beszennyezik és az esőcsatornák, illetve vízlevezető aknák dugulását okozzák. A bepiszkított járdák balesetet okozhatnak. A madarak folyamatos zajongásukkal szintén sok kellemetlenséget okozhatnak és a betegségterjesztő szerepük sem elhanyagolható.

 

A madarak elleni védekezéshez korszerű, környezetbarát mechanikai (hálózás, huzalozás, tüskézés), valamint akusztikus és optikai berendezéseket alkalmazunk. Ezek segítségével elkerülhető a galambkolóniák kialakulása, vagy egyéb kellemetlen madarak megtelepedése, illetve a már megtelepedett madarak elriasztása. Védelmi rendszereink telepítése során az épület állagát megőrizzük. A diszkrét megoldások miatt a homlokzati kép változatlan marad. Az alkalmazott eljárások a madarakban nem tesznek kárt.

 

Vállalatunk ennek megfelelően az alábbi szolgáltatások végzését képes magas szinten biztosítani:

 

         ·  rovarmentesítés

         ·  rágcsálómentesítés

         ·  szemétledobó csövek tisztítása, fertőtlenítése

         ·  szellőző rendszerek tisztítása

         ·  madarak elleni védelem

 

 

 

 

MEGRENDELÉS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

 

Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.

1107 Budapest, Szállás u. 6.

Tel: 43-20-412, 43-20-400

Fax: 43-20-401

e-mail:szolgaltatas@babolna-bio.com

Internet: www.kartevoirtas.hu