Kártevőirtás önkormányzatok részére

 

 

Bizonyára az Önök településén is okoztak, vagy jelenleg is problémát okoznak az időről-időre megjelenő patkányok. A patkányok azon kívül, hogy komoly gazdasági károkat jelentenek, közegészségügyi szerepük sem elhanyagolható. A fent említett rágcsáló problémák felszámolására kínál egyedülálló megoldást vállalatunk a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.

 

 

          

 

A Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. közel 50 éve, 1965 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet. Ez a hagyományos tevékenységi kör időközben kiegészült higiénés szolgáltatásokkal, többek között a madarak elleni védelemmel is, így vállalatunk komplex kártevőmentesítés szolgáltatás végzését is vállalni tudja.

A rágcsálómentesítés területén elért eredményünk legautentikusabb referenciája a Budapest Fővárosi Tanács megbízásából 1971-72-ben végzett eredményes patkánymentesítés, amely a főváros teljes, 525 km2-es területére terjedt ki. Az eredményes mentesítés után, 1973 január 1-től folyamatosan - a világon egyedülálló eredményességgel - fenntartási tevékenységet végzünk. Ennek hatására a patkányok évtizedek óta sem közegészségügyi, sem gazdasági, sem közérzeti problémát nem okoznak.

A budapesti patkánymentesítés kimagasló eredményessége – szakmai körökben – világszerte ismertté, sőt elismertté vált. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1998 őszén megjelentetett, a patkányokkal foglalkozó kiadványában a budapesti patkánymentesítést és azt követő mentesség fenntartási munkálatokat bemutató esettanulmányban, ezt az akciót a világon a legjobban szervezett hosszútávú patkányellenes programként mutatja be.

 

Meggyőződésünk, hogy egy jól szervezett és hatékony rágcsálóellenes program segítségével az Önök településén is elérhető ez a világra szóló eredmény.

 Budapest környező települései közül az elmúlt évben Vecsésen, Budaörsön és Dunaharasztiban, vidéken pedig Bábolnán, Ászáron, Miskolcon, Rétságon végeztünk patkányirtási munkálatokat a budapesti eredményekhez hasonló sikerrel.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy reménybeli közös munkánk esetén egy higiénikusabb környezetet tudunk kialakítani településük polgárai számára.

Amennyiben a rágcsálóirtással, vagy bármilyen más rovar problémával, vagy madarak elleni védelemmel kapcsolatban további kérdéseik merülnének fel, úgy személyes megbeszélés formájában is állunk rendelkezésükre.

 

Önkormányzatok számára vállaljuk a nagykiterjedésű rágcsáló- és rovarmentesítési feladatokat és a madarak elleni védelmet.

MEGRENDELÉS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

 

Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.

1107 Budapest, Szállás u. 6.

Tel: 43-20-412, 43-20-400

Fax: 43-20-401

e-mail:szolgaltatas@babolna-bio.com

Internet: www.kartevoirtas.hu