Minőségbiztosítás

 

Vállalatunk Magyarországon elsőként az MSZ EN 16636:2015 kártevőmentesítési szolgáltatások szabványnak megfelelő menedzsment rendszert vezetett be és működtet, amelynek tanúsítása sikeresen megtörtént.

Vállalatunk a hazai kártevőirtó vállalatok közül szintén elsőként vezette be 1997-ben az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak megfelelő integrált minőség- és környezetirányítási rendszert, mert felismerte, hogy az ügyfelek kiszolgálása, a kártevő problémák megoldása csak magas szintű, összehangolt irányítási folyamat alkalmazásával lehet sikeres.

Az integrált irányítási rendszer működtetése megköveteli a vonatkozó jogszabályok, a különböző szabványrendszerek, illetve a hatóságok által támasztott követelményrendszer előírásainak maradéktalan betartását.

Hírnevünk és piaci pozíciónk erősítését többek között az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony  minőség- és környezetirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, amelyek céljaink elérését elősegítik.

A most tanúsításra került szabványelemekkel kiegészített irányítási rendszerünk célja, hogy szervezetünk működése és a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonala teljes mértékben megfeleljen a jelenkor megrendelői igényeinek és elvárásainak.

 

MSZ EN 16636:2015

tanúsítvány letöltése.

 

             MSZ EN ISO 9001:2015 és

           MSZ EN ISO 14001:2015 számú

           tanúsítvány letöltése.

 

 

 

BIZTONSÁGI ADATLAPOK LETÖLTÉSE

 

 

 

MEGRENDELÉS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

 

Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.

1107 Budapest, Szállás u. 6.

 

Tel: 43-20-412

Fax: 43-20-401

 

e-mail: szolgaltatas@babolna-bio.com

Internet: www.kartevoirtas.hu