A Bábolna Bio cégtörténete

 

A BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT működése 50 évre tekint vissza. Tevékenységének ideje alatt a BÁBOLNA BIO vezető szerepet vívott ki a nagyterületű, szervezett kártevőmentesítés, a patkány- és csótányirtás, valamint az irtószer gyártás és forgalmazás terén. Méltán büszkék lehetünk a világviszonylatban is kiemelkedő eredményességgel végzett, egész városrészekre  
          

 

városokra kiterjedő szisztematikus kártevőmentesítési akciókra. Ezek közül kiemelkedik Budapest teljes patkánymentesítése és a mentes állapot több évtizeden keresztül történő megőrzése. Ugyancsak kiemelkedő a fővárosi lakótelepek eredményes csótánymentesítése.

 

Bábolna Bio Kft tulajdonosainak döntése értelmében a kártevőirtó szolgáltató tevékenységét 2011. szeptember 28-tól egy új vállalkozásba szervezte ki. Az új vállalat neve Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.

A kiszervezés alapja és a legfőbb célja, hogy a kártevőirtási szolgáltatás önállóan − a gyártási és kereskedelmi tevékenységeinktől elkülönülve −, a partnereket még jobban, még hatékonyabban tudja kiszolgálni. Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. A kiválóan képzett szakembergárdánk hosszú évek gyakorlati tapasztalatával rendelkezik, de természetesen tájékozottak és felkészültek a legújabb technológiák, eljárások, módszerek tekintetében is, amely garancia a nyújtott szolgáltatások magas szintű minőségére. A mi segítségünkkel könnyedén és kedvező áron érheti el a legkorszerűbb (IPC/IPM) integrált kártevőirtást.

Ezzel a rövid vállalatismertetővel kívánjuk bemutatni kollektívánk több évtizedes tevékenységét, eredményeit és célkitűzéseit. A felhalmozott ismereteket és tapasztalatokat felhasználva eredményes szolgáltatással mindenkor megrendelőink rendelkezésére állunk a szabályozott, tervezett működés feltételeinek megteremtése által. Alapelvünk a magas szintű kártevőmentesítési szolgáltatási színvonal biztosításán túlmenően a kölcsönös előnyökön nyugvó együttműködés megvalósítása.

 

Vállalatunk telephelyei:

 

Központi telephely:                  1107 Budapest, Szállás utca 6.

 

Bábolnai telephely:                  2943 Bábolna, Dr. Köves J. u. 1-3.