Minőség- és környezetirányítási rendszer

Vállalatunk – mint a hazai és nemzetközi piac meghatározó, kártevőirtással, higiénés szolgáltatással, valamint kártevőirtószerek és háztartás-vegyipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó vállalkozása – felismerte, hogy ügyfeleink kiszolgálása, problémáik megoldása csak magas szintű, összehangolt irányítási folyamat alkalmazásával lehet sikeres. Ennek érdekében tevékenységeinket úgy szerveztük és működtetjük, hogy egymással szoros kapcsolatban képesek legyünk ügyfeleink igényeit a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően kielégíteni. 

Hírnevünk és piaci pozíciónk erősítését többek között az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, amelyek céljaink elérését a minőség és a minőségirányítás fejlesztésével segíti. 

Minőségirányítási rendszerünk célja, hogy szervezetünk irányítása és működése szabályozott és áttekinthető legyen, szolgáltatásaink, és termékeink megfeleljenek a vevői és jogszabályi elvárásoknak oly módon, hogy minőségpolitikánk és céljaink megvalósításával biztosítsuk vállalatunk eredményességét és dolgozóink megelégedettségét.

A vállalat tapasztalt szakember-gárdájának célkitűzése, hogy együttműködve a vezető magyar kutatóintézetekkel, illetve külföldi vállalatokkal a jövőben is meg tudjon felelni korunk kihívásainak és egyre inkább olyan szolgáltatásokat, hatóanyagokat, termékeket fejlesszen, gyártson és forgalmazzon, amelyek segítségével megvalósítható az

ÉLET TISZTA KÖRNYEZETE,

földünk veszélyeztetése nélkül.