Gyártás - Bábolnai Üzem

BÁBOLNA BIO több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a különféle kártevőirtó szerek gyártásában, kiszerelésében.

Az évenkénti technológiai fejlesztéseink eredményeként olyan komplett gyártótechnológiákat hoztunk létre, amelyek bármilyen hatóanyag felhasználásával gyártott rágcsálóirtó csalétek kis- és nagy kiszerelésben történő gyártására alkalmasak. Jelenleg a lakossági piacra 25 - 400 g közötti hagyományos zacskós és korszerű kombinált fóliával lezárt műanyag tálcás kiszerelésben, míg a kártevőirtó vállalkozások számára 4 - 25 kg-os vödrös és zsákos kiszerelésben gyártjuk a kevert gabona alapú dercés, a szemes, valamint a granulált, illetve extrudált rágcsálóirtó szereket.

A speciális körülmények között végzett rágcsálóirtáshoz kifejlesztettünk egy – a csatornarendszerben alkalmazható, a nedvességnek ellenálló – paraffinos korong és kocka formulációk, valamint extrudált paraffinos rágcsálóirtó blokk gyártására alkalmas technológiát. Az extrudált termékek széles mérettartományban gyárthatók.

A vállalatunk törekvése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek alkalmazása a lehető legkevesebb kockázattal jár mind a felhasználóra, mind pedig a környezetre nézve. Ezeknek a feltételeknek a teljesítése érdekében valósítottuk meg az irtószermentes, ragasztós rovar csapdák automata gépsoron történő gyártását.

A korszerű, granulált hangyairtó csalétkek gyártása és kiszerelése érdekében komplett gyártótechnológiát alakítottunk ki. Az általunk tervezett berendezés alkalmassá tehető pépek és folyadékok adagolására is.

Vállalatunk folyadék alapú irtószerek és háztartás-vegyipari termékek hatékony gyártására és kiszerelésére alkalmas gépsorral is rendelkezik. A termékek nagyfrekvenciás berendezéssel kerülnek gyártásra, és garancia zárral valamint gyermekbiztos kupakkal vannak ellátva. A termékek jelölésére kétoldali címkéző berendezést és letörölhetetlen tintasugaras nyomtatást alkalmazunk.

További technológiáink a fentieken kívül lehetővé teszik, hogy mind a folyadék, mind pedig a por formulációkat 5 - 5000 ml térfogat között tudjuk kiszerelni. A berendezéseink alkalmasak a por formulációk kiskereskedelmi forgalomban értékesíthető, 10 – 100 g-os zacskóban, valamint a 100 – 3.000 g-os különféle műanyag csomagoló eszközökben történő kiszerelésére. Megfelelő automatikus berendezésekkel rendelkezünk a folyadékok – a por formulációkhoz hasonlóan – 20 - 100 ml-es zacskóban történő kiszerelésére is.

Vállalatunk aeroszolos termékek töltésével is foglalkozik. Gyártóberendezésünk alkalmas 50 - 600 ml térfogatú aeroszol palackok propán-bután, CO2 vagy dimetil-éter hajtógázzal történő töltésére.

Szabad kapacitásainak jobb kihasználása érdekében bérgyártási tevékenység végzését is vállaljuk.

Vállalatunk stratégiája a vevők igényeinek maradéktalan kiszolgálása úgy, hogy az megfeleljen a minőség és a környezetvédelem növekvő igényeinek. Ennek elérését egyrészt szakembereink folyamatos továbbképzésével, másrészt a technikai háttér állandó fejlesztésével kívánjuk megvalósítani. Amennyiben Ön a fent felsorolt termék típusok közül termékeket szeretne bérgyártatni, szívesen vesszük megkeresését.

Dr. Tomcsik József
termelési igazgató